Sunday, February 10, 2013

Handmade Scarves..

Bismillah
Assalamua'laikum..
harini tahun baru cina aku menggayakan tudung buatan ku. :) happy sangat2 sebab memang cantik bila aku pakai. wah~! puji diri sendiri dah. tak de lah, tudung tu yang cantik. ingatkan hari ni nak jalan2 beraya kat rumah jiran2, memandangkan aku cuti lagi sekali harini. heheh.. cuti 2 hari, semalam sebab nak bantu mama panggang sate. dan hari ni cuti sebab tahun baru cina maaa... walaupun kak emmy kata tadi, hari ni kafe bukak, aku rasa harini memang patut tutup semua kedai.
dah2, nak tunjuk ni tudung buatan aku ni. heheh.. ada 2 semuanya,
itu adik aku yang tengah makan ice cream
ni tudung yang ke dua.. :) 
ini adalah 2 tudung yang aku dah siap buat. then petang tadi aku, mama dan adikku pergi lagi kat kedai kain. ingatkan nak beli kain untuk buat lining baju. then, aku decide nak buat lagi tudung. kali ni aku nak buat Half moon scarves. memang senang jer nak buat half moon. nak beli, nahal, so aku decide nak try buat half moon jer. ada 4 pasang kain yang aku beli kali ni. hari tu tiga jer kan, kali ni 4 pasang.
ni antara kain lace yang aku belikan.. :)


 hope malam ni dapat siap semuanya. kiranya nak pakai untuk kuliah nanti. heheh.

No comments:

Post a Comment

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Category

1920's era 8share achievements acne problem advertorial After GST Asia's Next Top Model Cycle 3 Beauty beauty blender Before GST beginners Benefits Cosmetic berenang Bijak Wang blog Brant International Sdn Bhd breast business campaign Canadian Lobster cancer cats Celemi Cheap cintaku Citra Mulia contest convocation cosmetic Dr.Niki Shuhada dreams eat education elf studio enchanteur Equinox essential oil event experience eyeshadow family fashion Fear Factor Fenomena Ekuinoks final year food foodblogger foodreview Gift4Naomie Giveaway Global warming Grand Opening grey GST Hai Blogger hair hair rebonding hair treatment hand phone hari raya hati Haul Health Herbalife high highheels hishop holiday homemade honor 6 hope hot weather seasons hotels housemate husband&wife Infinitree1 Information instant whitening internship Introduction kahwin kawan-kawan keinsafan kesedaran diri kfc Zinger Rice Wrap konvokesyen korean food Kuala Lumpur launching lelaki life lips lipstick Loreal Paris lotion love magazine makeup Malaysia Maulid Nabi Maybelline media Melaka MH17 Miss Dozzy money motivation MoU Signing Ceremony movie new year news novel nuffnang palette Party of The Century Pemanasan bumi pregnant Price printing services prize product Product launch product review Pullman Bangsar Ramadhan research resipi review rindu rompakkan sajak school scrub sedekah segmen Selangor Shawl shoe shopping simple skin Skincare sleep slimming pills smokeyeyeshadowlook sponsership Starhill Steamboat student study Supermodels Secrets supplements t-shirts talent terkejut The Ballroom The Manhattan Fish Market tips tudung tutorial Unboxing vacations Victoria Jackson wanita warning wishlist women Wonderglow work workshop youthfullness Zarra Sinar Putri

Follower