Sunday, February 10, 2013

Handmade Scarves..

Bismillah
Assalamua'laikum..
harini tahun baru cina aku menggayakan tudung buatan ku. :) happy sangat2 sebab memang cantik bila aku pakai. wah~! puji diri sendiri dah. tak de lah, tudung tu yang cantik. ingatkan hari ni nak jalan2 beraya kat rumah jiran2, memandangkan aku cuti lagi sekali harini. heheh.. cuti 2 hari, semalam sebab nak bantu mama panggang sate. dan hari ni cuti sebab tahun baru cina maaa... walaupun kak emmy kata tadi, hari ni kafe bukak, aku rasa harini memang patut tutup semua kedai.
dah2, nak tunjuk ni tudung buatan aku ni. heheh.. ada 2 semuanya,
itu adik aku yang tengah makan ice cream
ni tudung yang ke dua.. :) 
ini adalah 2 tudung yang aku dah siap buat. then petang tadi aku, mama dan adikku pergi lagi kat kedai kain. ingatkan nak beli kain untuk buat lining baju. then, aku decide nak buat lagi tudung. kali ni aku nak buat Half moon scarves. memang senang jer nak buat half moon. nak beli, nahal, so aku decide nak try buat half moon jer. ada 4 pasang kain yang aku beli kali ni. hari tu tiga jer kan, kali ni 4 pasang.
ni antara kain lace yang aku belikan.. :)


 hope malam ni dapat siap semuanya. kiranya nak pakai untuk kuliah nanti. heheh.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Category

1920's era 8share accident achievements acne problem advertorial After GST Alfio Raldo Asia's Next Top Model Cycle 3 Astro Beauty beauty blender Beauty blogger Before GST beginners Benefits Cosmetic berenang Berus Makeup Bijak Wang blog Boat Noodle Brant International Sdn Bhd breast business campaign Canadian Lobster cancer Carcosa Seri Negara cats Celemi Cerro Qreen Cheap cintaku Citra Mulia contest convocation cosmetic daring DIGI Dove Dr.Niki Shuhada dreams Drinks Duke duke highway crash eat education elf studio enchanteur EnerZ Extreme Park Equinox essential oil event experience eyeshadow family Farmer's Market fashion Fear Factor Fenomena Ekuinoks final year food foodblogger foodreview Foundation Brush Gift4Naomie Giveaway Global warming Grand Opening grey GST Guardian Hai Blogger hair hair rebonding hair treatment hand phone Handbag hari raya hati Haul Health Herbalife high highheels hishop holiday homemade honor 6 hope hot weather seasons hotels housemate husband&wife Indoor Extreme Park Infinitree1 Information instant whitening internship Introduction Iprice kahwin kawan-kawan keinsafan kemalangan lebuhraya Duke kesedaran diri kfc Zinger Rice Wrap konvokesyen korean food Kuala Lumpur Launch launching lelaki life lips lipstick Lipton Lipton Teh Tarik Loreal Paris lotion love magazine makeup makeup brushes makeuplook Malaysia Malaysian Blogger Malaysian Drinks Maulid Nabi Maybelline media Melaka MH17 Miss Dozzy money motivation MoU Signing Ceremony movie Natta Cosme Nattalicious new year news Nivea Nivea Triple Challenge NiveaMan novel nuffnang online shopping palette Pampering Session Party of The Century Pemanasan bumi People's Choice Award photoshoot pregnant Price printing services prize product Product launch product review Pullman Bangsar Radio RAKU Ramadhan research resipi review rindu rompakkan sajak school scrub sedekah segmen Selangor Selfie Contest Shades Shawl shoe shopping simple skin Skincare sleep slimming pills smokeyeyeshadowlook sponsership Starhill Steamboat student study Sunway Pyramid Supermodels Secrets supplements t-shirts talent Teh Tarik terkejut testimony Thai Cuisine Thai Food The Ballroom The Manhattan Fish Market tips Tony Roma's tudung tutorial Unboxing vacations Victoria Jackson wanita warning Watch website wishlist women Wonderglow work workshop youthfullness Zarra Sinar Putri

Follower